PicoPulse menembak letusan-letusan tenaga yang sangat pendek ke dalam kulit dalam tempoh sesingkat trilion saat untuk memecahkan partikel pigmen manjadi sehalus debu yang akhirnya menghilang setelah diserap oleh tubuh badan.
UltraPulse menguatkan dan memperbaiki penghalang kehilangan kelembapan kulit (skin's moisture barrier) dan dalam masa yang sama menjaga kulit daripada bendasing - bakteria, perengsa, dan tekanan persekitaran selain membantu mengekalkan keseimbangan pH yang optimum.
LANGKAH 1
Cucian Kulit Secara Mendalam
Cucian kulit secara mendalam yang disesuaikan mengikut jenis dan keadaan kulit anda. OneDoc menggunakan produk premium untuk membuat kulit anda tampak lebih anjal dan juga berfungsi menanggalkan sel kulit mati.
LANGKAH 2
Rawatan PicoPulse
Teknologi pico pertama di dunia dengan penggunaan kuasa tertinggi dalam kelajuan 250ps (picoseconds) untuk melawan semua masalah kulit. PICO250 adalah 50% lebih berkuasa memberi kesan "photoacoustic" dalam tempoh yang sangat pendek untuk memecahkan pigmen menjadi partikel-partikel halus yang akan meruwap dan hilang. Ini akan meningkatkan tona dan keanjalan kulit.
LANGKAH 3
Vitamin Peptide Serum Infusion
Proses ini melibatkan kemasukan serum formulasi khas yang penuh dengan Vitamin B kompleks yang penting iaitu Biotin dan Peptida ke dalam kulit. Biotin dan Peptida menguatkan penghalang kehilangan kelembapan kulit (skin's moisturiser barrier), mengurangkan keradangan dan menggalakkan penghasilan kolagen. Hasil terbaik jangka panjang adalah dijamin.
LANGKAH 4
Rawatan UltraPulse
Teknologi UltraPulse dari Korea menghasilkan sehingga 100 saluran mikro dalam satu tembakan tenaga untuk meningkatkan penyerapan bahan aktif dan nutrien ke dalam lapisan pigmentasi kulit. Anda boleh merasakan kulit lebih lembap dan sihat serta merta untuk tempoh yang lama. Penghalang kehilangan kelembapan kulit akan menjadi lebih kuat dan pigmentasi tidak akan mudah berulang.
Kenapa Pilih Kami
Protokol unik yang dicipta oleh doktor
Teknologi Korea termaju dengan 250PS
Pengesahan saintifik dari UTAR
Diiktiraf oleh Kementerian Sumber Manusia
1000++ KES YANG BERJAYA
Pigmentasi

Pigmentation

Jerawat

Acne

Tanda Jerawat

Acne Scars

Liang Pori

Pores

Klik untuk lihat
Pigmentasi

Pigmentation

Jerawat

Acne

Tanda Jerawat

Acne Scars

Melasma

Melasma

 

*Keputusan Individu Mungkin Berbeza.
Juru Kecantikan Berkemahiran Tinggi
Temui Juru Kecantikan Bertauliah Kami oleh Kementerian Sumber Manusia Malaysia

Tempah Sekarang
 • pelanggan yang berpuas hati
 • pengalaman bintang
 • tahun perkhidmatan
 • cawangan
TESTIMONI PELANGGAN
Apa yang Orang Katakan!
4.8
676 Reviews
Lai Wu
Persekitaran ok. Perkhidmatan ok. Saya suka rawatan Picopulse dan UltraPicopulse. kulit saya kelihatan cerah dan parut benar-benar pudar. Akan mengesyorkan rakan saya untuk menandatangani pakej di sini ..sangat berbaloi. Terima ...
Persekitaran ok. Perkhidmatan ok. Saya suka rawatan Picopulse dan UltraPicopulse. kulit saya kelihatan cerah dan parut benar-benar pudar. Akan mengesyorkan rakan saya untuk menandatangani pakej di sini ..sangat berbaloi. Terima kasih seline dan regina
Read More
Mk Tracy
Tempat terbaik untuk merawat pigmentasi, saya sangat mengesyorkan rawatan PICOPULSE kerana saya dapat lihat hasil yang cep. Kakitangan mesra rawatan persekitaran yang baik! Bagus teruskan One Doc!
Tempat terbaik untuk merawat pigmentasi, saya sangat mengesyorkan rawatan PICOPULSE kerana saya dapat lihat hasil yang cep. Kakitangan mesra rawatan persekitaran yang baik! Bagus teruskan One Doc!
Rene Liew
Mencuba rawatan Picopulse. Perunding yang sangat profesional. Rawatannya rasa lembut daripada rawatan laser biasa yang tidak menyakitkan. Sangat mengesyorkan untuk mereka yang sedang mencari sesi percubaan kerana anda boleh rasa ...
Mencuba rawatan Picopulse. Perunding yang sangat profesional. Rawatannya rasa lembut daripada rawatan laser biasa yang tidak menyakitkan. Sangat mengesyorkan untuk mereka yang sedang mencari sesi percubaan kerana anda boleh rasa dan melihat hasil serta-merta.
Read More
NOORANIZA AHMAD
Saya menjalani rawatan pico & hydoV Treatment di sini..Pigmentasi saya semakin berkurangan... & kulit saya terutamanya kulit kering, semakin pulih... garis-garis halus dan kedutan juga semakin berkurangan. Sangat bagus!
Saya menjalani rawatan pico & hydoV Treatment di sini..Pigmentasi saya semakin berkurangan... & kulit saya terutamanya kulit kering, semakin pulih... garis-garis halus dan kedutan juga semakin berkurangan. Sangat bagus!
CY Kee
Rawatan dan servis di sini sangat bagus.. Saya suka dengan picopulse, ia menjadikan kulit saya cerah dan pori kelihatan lebih kecil. Therapist juga memang profesional, boleh mencari Regina, Connie, grace ...
Rawatan dan servis di sini sangat bagus.. Saya suka dengan picopulse, ia menjadikan kulit saya cerah dan pori kelihatan lebih kecil. Therapist juga memang profesional, boleh mencari Regina, Connie, grace dan Adele... perkhidmatan yang sangat baik
Read More
Zalina AbdulRashid
hari ini rawatan ke-3 saya... saya dapat rasakan peningkatan & pigmentasi nampak semakin pudar. Pakar terapi yang hebat dari hari pertama hingga sekarang. Akan terus melawat OneDoc selepas ini.
hari ini rawatan ke-3 saya... saya dapat rasakan peningkatan & pigmentasi nampak semakin pudar. Pakar terapi yang hebat dari hari pertama hingga sekarang. Akan terus melawat OneDoc selepas ini.
Elias Saion
Kali pertama saya mengalami rawatan Pico Pulse, amat mengejutkan warna kulit dan pigmentasi saya menjadi lebih cerah, dan tekstur kulit saya menjadi lebih licin. saya data lihat kulit muka saya ...
Kali pertama saya mengalami rawatan Pico Pulse, amat mengejutkan warna kulit dan pigmentasi saya menjadi lebih cerah, dan tekstur kulit saya menjadi lebih licin. saya data lihat kulit muka saya glowing, consultant di sini sangat professional terutama semasa penerangan. Saya akan teruskan rawatan lanjut untuk mendapatkan lebih banyak peningkatan.
Read More
Jagathis Ramachandran
Saya mengambil pakej PICOPulse untuk hiperpigmentasi saya. Saya boleh lihat hasil kytara saya selepas sesi ke-3 sahada. Masih banyak sesi lagi untuk diteruskan. Terima kasih pico pulse dan One doc
Saya mengambil pakej PICOPulse untuk hiperpigmentasi saya. Saya boleh lihat hasil kytara saya selepas sesi ke-3 sahada. Masih banyak sesi lagi untuk diteruskan. Terima kasih pico pulse dan One doc


Testimoni Sebenar / Pigmentasi
Testimoni Sebenar / Melasma
Soalan Lazim

Dalam usaha kami menerajui industri estetik, kami bersungguh-sungguh membawakan teknologi terbaru yang inovatif dalam melawan semua ketidaksempurnaan kulit dan memberikan hasil yang terbaik untuk anda. Walau apapun jenis kulit anda, Ultra PicoPulse terbaru ini sudah bersedia untuk membuktikan kepada anda apa yang kami maksudkan dengan "less is the new more" .

Ultra PicoPulse terbaru dari kami adalah 45% lebih pantas dan 50% lebih berkuasa menyelesaikan pelbagai masalah kulit, tetapi dalam masa yang sama menggunakan kurang tenaga dan haba disebabkan ketepatan teknologi ini memilih hanya bahagian kulit bermasalah tanpa melibatkan kawasan sekelilingnya. Ini menjadikan tempoh pemulihan hampir tiada, dan dengan masa rawatan yang berkurangan ini, anda boleh mencapai pelbagai perkara bermakna dalam hidup anda!

Anda ada soalan? Kami gembira menjelaskannya.

Klik untuk lihat

Ultra PicoPulse adalah 5 kali ganda lebih berkesan berbanding mana-mana mesin laser Pico yang ada dalam pasaran. Teknologi inovatif ini menumpukan semua lapisan kulit daripada permukaan luar sehinggalah jauh ke dalam lapisan kulit untuk merawat pelbagai isu berkaitan pigmentasi.

Mesin PicoPulse 250 memecahkan pigmen sehingga menjadi sangat halus dan lama-kelamaan akan hilang. Seterusnya, mesin Ultra Pulse berfungsi membantu kulit menyerap kelembapan secara mendalam. Hasil serta-merta dapat dilihat pada kulit yang berpigmentasi dan kering.

Radiopulse ialah teknologi yang telah dipatenkan, hasil ciptaan One Doc dengan kerjasama pengilang nombor 1 di Korea setelah kajian meluas dilakukan.

Kurang penggunaan tenaga, lebih hasil: 45% lebih kelajuan laser dalam tempoh yang 1000 kali lebih singkat iaitu 250ps (picoseconds) dengan penggunaan tenaga yang rendah untuk mendapatkan hasil yang terbaik bagi kulit anda.

Kurang pigmentasi, lebih awet muda: 50% lebih kesan "photoacoustic" dengan menggunakan kuasa tertinggi yang memecahkan pigmentasi kulit menjadi partikel yang lebih halus untuk memperbaiki tona dan keanjalan kulit.

Kurang masa rawatan, lebih ketepatan: lebih ketepatan / fokus dalam penentuan kawasan kulit bermasalah untuk merawat bahagian tersebut hanya dalam beberapa sesi rawatan sahaja.

Kurang tempoh pemulihan, lebih berkesan: kurang kerosakan terhadap tisu kulit sekeliling menyebabkan rawatan ini tidak sakit dan hampir tiada tempoh pemulihan.

Ya. Teknologi Ultra PicoPulse yang terbaru ini sangat berkesan dalam menyelesaikan semua masalah kulit. Kami menasihatkan agar anda melalui sesi analisa kulit dan sesi konsultasi dengan perunding terlatih kami untuk mendapatkan penerangan yang lebih jelas tentang keadaan kulit anda.

Ya. Tekonologi Ultra PicoPulse terbaru ini sesuai untuk lelaki dan wanita.

Tidak. Ultra PicoPulse menggunakan kurang tenaga berbanding teknologi kecantikan lain yang ada di pasaran, menyebabkan kemungkinan yang lebih rendah untuk berlakunya tempoh pemulihan atau kesan sampingan.

Ultra PicoPulse terbaru merupakan rawatan tanpa pembedahan, tanpa tempoh pemulihan dan tanpa kesan sampingan. Cadangan kekerapan rawatan bergantung kepada tahap masalah kulit yang dihadapi. Walaubagaimanapun, kesan positif biasanya sudah boleh dilihat seawal 2 ke 5 kali sesi rawatan.

Semua staff kami dilatih dengan teknik terbaru dan kemahiran teknologi oleh OneDoc secara berkala untuk kami kekal bersaing dalam industri kecantikan.

Kami juga mematuhi panduan latihan kecantikan Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN) daripada Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK) seperti yang ditetapkan oleh Kementerian Sumber Manusia (KSM).

Perunding Korea kami juga akan datang melawat dan memberikan latihan pada setiap tahun.

Cari kami
One Doc Bangi
3A-45-03 (2nd Floor), Jalan Medan Pusat Bandar 8A, Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.
+6012 739 5178
One Doc Melawati
1-1, First Floor, Ukay Boulevard, Jalan Lingkaran Tengah 2 (MRR2), Hulu Kelang, 68000 Ampang Selangor Darul Ehsan.
+6012 968 5178
One Doc Bangsar
No.49A (1st Floor), Jalan Telawi 3, Bangsar Baru, 59100 Kuala Lumpur.
+6017 859 5178
One Doc Uptown
98, Jalan SS 21/35, Damansara Utama, 47400 Selangor.
+6018 571 5168
One Doc Bukit Jalil
E-1-7, Tropika Bukit Jalil, No 2, Jalan Perkasa 3, Bukit Jalil, 57000 KL.
+6018 277 5168
One Doc Kota Kemuning
21-2 (1st Floor), No. 8, Jalan Anggerik Vanilla BE 31/BE, Kota Kemuning, 40460 Shah Alam, Selangor.
+6017 295 5168
One Doc Setia Alam
No 27-1-2, Jalan Setia Prima A U13/A, Setia Alam, Sekysen U13, 40170, Shah Alam, Selangor.
+6012 411 5178
One Doc Melaka
No. 69 Ground Floor Jalan KLJ 6, Taman Kota Laksamana Jaya, 75200 Melaka.
+6017 578 5178
One Doc Klang
G2, MTBBT 2, The Landmark, Jalan Batu Nilam 16, Bandar Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor.
+6018 579 5168
One Doc C180, (BALAKONG)
75&76 Jalan Dataran Cheras 4, Dataran Traders Square Cheras, 43200 Cheras, Selangor.
+6018 788 5168
One Doc Sutera Utama
No 125 (Ground Floor), Jalan Sutera Tanjung 8/2, Taman Sutera Utama, 81300 Skudai, Johor.
+6018 258 5168
One Doc Arkadia (KEPONG)
E-1-3A, No.3, Plaza Arcadia, Jalan Intisari, Desa Park City, 52200 Kuala Lumpur.
+6018 288 5168
One Doc Seremban
No 346 - 1st Floor, Jalan S2 B8, Uptown Avenue, 70300 Seremban, Negeri Sembilan.
+6018 245 5168
One Doc Mid Valley
Unit 45-G, Ground Floor, The Boulevard Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra, 59200 Kuala Lumpur.
+6018 212 5168
One Doc Ipoh
G-R-2 & G-R-3, Ground Floor, Zone B, De Garden, No. 3, Persiaran Medan Ipoh, Medan Ipoh, 31400 Ipoh, Perak.
+6018 322 5168
One Doc Southkey Mosaic
No.01-02, Block F, Komersil Southkey Mozek, Persiaran Southkey 1, Kota Southkey, 80150 Johor Bahru.
+6018 388 5168
One Doc Austin
No.63-04, Jln Austin Heights 8/5, Taman Mount Austin, 81100 Johor Bahru.
+6018 242 5168
One Doc Cheras
1st Floor, VR2-01-05, V Boulevard, Lingkaran SV, Sunway Velocity Mall 55100 Kuala Lumpur.
+6018 235 5168
One Doc Egate
Lot 1-02-09 & 10 Egate , Lebuh Tunku Kudin 2, 11700 Gelugor, Penang.
+6011 2618 5168
One Doc Kota Damansara
A-5-G, Block A, Sunway Giza, Jalan PJU 5.14, 47810 Kota Damansara, Selangor.
+6016 815 5886
One Doc Bukit Mertajam
No. 15-1, Jalan Icon City, Icon City 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang.
+6012 506 2228
One Doc Publika
A2-1-05, Solaris Dutamas, Publika, 50480, Kuala Lumpur.
+6018 292 2588
One Doc Puchong
A-G-40, IOI Boulevard, Jalan Kenari 5, Bandar Puchong Jaya, 47170 Puchong, Selangor.
+6018 208 5168
One Doc Subang
No. 19G Jalan USJ 10/1D USJ 10, 47620 UEP Subang Jaya, Selangor.
+6018 227 9168

  Promosi Tahun Baru

  PERCUBAAN PERTAMA UNTUK SAHAJA

  RM199 + PERCUMA

  Serum Pembaharuan Selular Bernilai RM350
  -15Hari -1Jam -4Minit -12Saat